Bejelentés


Nárcisz jósnó Kérem hívjon hogy segíthessek


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

            ÜDVÖZLÖM A HONLAPOMON


                              


Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót! Nárcisz jósnő vagyok. Régóta foglalkozom ezotériával. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, így tudásom állandóan bővitem. Kedvencem a tarót kártya. Nincs olyan kérdés amire ne tudná a választ probléma esetén pedig a megoldást.Tanácsot ad, utat mutat. Segít jobbá formálni elkövetkezendő életünket. Kedvezőtlen helyzetre rajta keresztül tudunk felkészülni. Erősebekké bölcsebekké válunk általa. Közel áll hozzám az Angyal mágia is. Ez az élet minden területén tud segíteni,úgy mit a pénz bevonzása, vagy pénzmágia szertartás keretein belük.A párkapcsolatban is fordulhatunk hozzá, szerelmi kötés vagy ép az ellenkezője szerelmi oldás formályában. Távol tartják a negatív energiákat, ártó lelkeket, kóbor szellemeket.Segítenek rontás vagy átok esetén is. Egészség megőrzése vagy energiával való feltöltődése esetén egyértelműen kedvező a tibeti hangtál rezgéseinek hatásai. Ellazít, lenyugtat, fizikailag és lelkileg is maszírozza a sejteket. Fontosnak tartom a kövek,és ásványok hatásait is A csakrákon keresztül is kifejtik gyógyító hatásukat a drágakövek külömböző begtegségek kezelélse során rezgéseiken keresztül. Szinte minden ember számára ismeretes az amulettek használata, amit előszeretettel alkalmazunk szerelmi ügyekben, pénz bevonzásakor, begtegség esetén. Kérem hívjanak mert csak így tudok segíteni intuícióim, eszközeim segítségével.  

Várom hívásaikat, hogy napjaikat minél kedvezőbb helyzetben élhessék meg. 0690 603-411 / 416 mell. 0690 633-993/416mell. vagy 633-991/416mell vagy előzetes fizetés után a 0620 9395287-telefonszámon

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!